Bildet viser "blinQ"-logoen. Den har stilisert tekst hvor "Q" har en unik design. Til venstre for teksten er en grafikk av fire sammenlåsende former som danner et sirkulært mønster, farget i blått, lyseblått og oransje. Det overordnede designet gir et dynamisk og moderne inntrykk, med vekt på digital transformasjon.

Samarbeidspartnere

Vi er stolt over våre partnere
En svart bakgrunn med ordet "CYBR" i fete, neongrønne store bokstaver sentrert. Under "CYBR" danner små blågrønne prikker et trekantet, spotlight-lignende mønster, som strekker seg nedover og falmer mot bunnen av bildet – symboliserer banebrytende IT-sikkerhet.
Bildet har Audiocodes-logoen, som symboliserer Moderne IT-løsninger. Logoen inkluderer en stilisert "AC" der "A" er mørkeblå og "C" er lyseblå, etterfulgt av ordet "audiocodes" i en moderne, liten skrift, skrevet i mørkeblått. Designet er rent og enkelt, med et profesjonelt utseende.
Bildet har Cisco-logoen. Den består av en serie vertikale blå søyler som varierer i høyde over navnet "Cisco" skrevet med små blå bokstaver. Designet symboliserer en abstrakt bro og gjenspeiler dens opprinnelse fra San Francisco, og understreker Ciscos ekspertise innen IT-sikkerhet og Skytjenester.
Bildet viser Dell EMC-logoen, som symboliserer deres forpliktelse til digital transformasjon. Ordet "DELL" er skrevet med dristige blå store bokstaver, med den karakteristiske stiliserte "E". Bokstavene "EMC" er i grå, slank og store bokstaver til høyre for "DELL". Bakgrunnen er hvit.
Et uskarpt bilde av en logo med en oransje hake i en oransje sirkel over firmanavnet "FastTrack Software", med "FastTrack" i oransje tekst og "Software" i svart tekst. Bakgrunnen er en lys beige farge, som understreker deres fokus på moderne IT-løsninger.
Logoen til GlobalConnect. Den har en stilisert, grønn bokstav "C" sammensatt av prikker forbundet med linjer, som ligner et nettverk eller et molekyl, som symboliserer digital transformasjon. Under "C" er ordet "GlobalConnect" skrevet med fete, grønne bokstaver. Bakgrunnen er hvit.
Bildet viser "hp"-logoen, som består av de små bokstavene "hp" i en fet, stilisert skrift. Bokstavene er hvite og plassert inne i en hel blå sirkel. Bakgrunnen er en gradient av lyseblå nyanser, som gir et mykt, diffust utseende, noe som gjenspeiler HPs forpliktelse til moderne IT-løsninger.
Bildet viser logoen til HYCU, et selskap som spesialiserer seg på moderne IT-løsninger og databeskyttelse. Logoen har en lilla stilisert "H" innelukket i en oval form til venstre, med "HYCU" skrevet med store, dristige, store lilla bokstaver til høyre. Bakgrunnen er hvit.
Bildet viser Lenovo-logoen. Teksten "Lenovo" er skrevet med en fet, moderne sans-serif-skrift. Hele teksten er rød og sentraljustert mot en hvit bakgrunn. Logoen er enkel og ren, og understreker merkenavnet synonymt med moderne IT-løsninger uten ekstra symboler eller grafikk.
Bildet viser logoen til Nutanix, et selskap kjent for sine skytjenester. Teksten "NUTANIX" er skrevet med store bokstaver. Bokstavene er overveiende i blått, bortsett fra bokstaven "X", som er farget grønn og blå, med den grønne halvdelen av "X" og den blå fullfører den. Den generelle bakgrunnen er hvit.
Bildet har Yealink-logoen med blågrønne bokstaver mot en hvit bakgrunn. Den moderne, sans-serif-typografien presenterer merkenavnet "Yealink" klart og rent med stor bokstav, og reflekterer forpliktelsen til Skytjenester og IT-sikkerhet.
Svart og hvit logo med ordet "logi" med fete, små bokstaver. "l" og "g" er stilisert, med den øverste delen av "g" og prikken over "i" avsluttet i hele sirkler. Det moderne, minimalistiske designet legemliggjør digital transformasjon og IT-sikkerhetsprinsipper.
Bildet viser ordet "kamude" med små bokstaver mot en uskarp bakgrunn. Bokstavene er svarte, med et bemerkelsesverdig unntak: bokstaven "a" er i rødt, noe som skaper en visuell vekt på den karakteren. Teksten er sentrert innenfor en firkantet ramme, som subtilt fremhever temaer for moderne IT-løsninger.
En logo med rødbrun bakgrunn formet som et avrundet rektangel med en buet ende. Ordet "documaster" er skrevet med små hvite bokstaver, sentrert i formen. Den rødbrune bakgrunnen står i kontrast til den hvite teksten, noe som gjør den tydelig lesbar og reflekterer moderne IT-løsninger.
Bildet viser Netsecurity-logoen, som representerer deres ekspertise innen IT-sikkerhet. Logoen har et rødt skjoldikon med en hvit stilisert bokstav "N" inni. Til høyre for ikonet er teksten "Netsecurity" skrevet i mørkeblått, med en ren, moderne font. Bakgrunnen er vanlig hvit.
Bildet viser "blinQ"-logoen. Den har stilisert tekst hvor "Q" har en unik design. Til venstre for teksten er en grafikk av fire sammenlåsende former som danner et sirkulært mønster, farget i blått, lyseblått og oransje. Det overordnede designet gir et dynamisk og moderne inntrykk, med vekt på digital transformasjon.