Bildet viser "blinQ"-logoen. Den har stilisert tekst hvor "Q" har en unik design. Til venstre for teksten er en grafikk av fire sammenlåsende former som danner et sirkulært mønster, farget i blått, lyseblått og oransje. Det overordnede designet gir et dynamisk og moderne inntrykk, med vekt på digital transformasjon.

Tjenester

Oversikt over våre viktigste tjenester

Våre tre strategiske hovedområder: Din suksess i fokus

blinQ er dedikert til å levere førsteklasses tjenester som dekker alle aspekter av ditt digitale økosystem. Våre tre hovedområder er nøye utvalgt for å sikre at vi kan tilby omfattende støtte, sikkerhet og effektiv implementering av endringer. Disse hovedområdene er: Brukeradopsjon og endringsledelse, Brukerstøtte og forvaltning, Sikkerhet og Samsvar.

Brukeradopsjon og endringsledelse

I en stadig mer digitalisert verden er suksessen til enhver organisasjon avhengig av evnen til å tilpasse seg og utnytte nye teknologier og prosesser. Men hvordan sikre at dine ansatte ikke bare aksepterer, men også omfavner disse endringene? Løsningen ligger i brukeradopsjon og endringsledelse. Brukeradopsjon handler om å få ansatte til å bruke nye systemer og teknologier effektivt. Endringsledelse er kunsten og vitenskapen å lede mennesker gjennom overgangen fra gammel til ny praksis. En effektiv endringsledelse sørger for at overgangen skjer smidig, med minimal motstand og maksimalt engasjement.

Brukerstøtte og forvaltning


Opplev hvordan moderne brukerstøtte og forvaltning av IT-tjenester kan transformere din digitale hverdag. Vårt dedikerte team tilbyr proaktiv overvåking, rask problemløsning og kontinuerlig optimalisering, alt i tråd med beste praksis. Gjennom vårt ITIL-baserte system får du tilgang til din personlige Serviceleder som er engasjert for at dine systemer er ivaretatt, sikre, oppdaterte og alltid klare for morgendagens utfordringer. Velg en fremtidsrettet løsning sammen med blinQ og opplev trygghet og effektivitet i ditt digitale økosystem.

Sikkerhet og samsvar


NIS2, DORA og Digitalsikkerhetsloven introduserer omfattende krav til robust sikkerhetsstyring, og blir relevant for veldig mange virksomheter i Norge. blinQ tilbyr rådgivningstjenester innen sikkerhet og samsvar, med fokus på helhetlig sikkerhetsstyring tilpasset den enkelte virksomhet, for å sikre at din virksomhet etterlever de nye kravene og er bedre rustet mot digitale trusler. Ved å innføre og etterleve moderne sikkerhetsrammeverk kan du og dine ansatte sove litt tryggere om natten. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg.

Din suksess er vår prioritet

Vi er her for å hjelpe deg å lykkes i en stadig skiftende digital verden. Vårt helhetlige tjenestetilbud gir deg trygghet i vissheten om at dine systemer er sikre, dine ansatte er støttet, og dine teknologiske investeringer blir maksimert. Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe din organisasjon å nå nye høyder.

Klientplattform

blinQ er ledende når det kommer til å tilby en komplett pakke av tjenester, produkter og ny teknologi. Vår klientplattform, "PC-en", er ikke bare en datamaskin, men en forbedret opplevelse som gjør arbeidsdagen enklere og mer effektiv. Vi jobber for at du skal få mest mulig ut av pengene dine og oppnå fordeler gjennom våre helhetlige løsninger. Vi bruker Microsoft 365 som hovedplattform for å administrere tjenestene, og vår kunnskap om lisenser og teknologi sørger for at alt går som planlagt. Velkommen til blinQ, der vi med vår innovative tilnærming gir deg en bedre brukeropplevelse.

Infrastruktur og applikasjonsplattform

Mange virksomheter har allerede byttet fra tradisjonelle datasentre til mer moderne løsninger som integrerte systemer eller skytjenester. Mange har gjerne også begynt å bruke nye måter å jobbe på, som DevOps og DevSecOps. Men det er fortsatt applikasjoner som ikke fungerer med systemer som Open ID (som MS Entra ID eller Okta) eller er laget med den nyeste teknologien. Mange bedrifter må derfor ta hensyn til gamle systemer når de oppdaterer sin infrastruktur og applikasjoner. Hos oss i blinQ har vi erfarne konsulenter som kan hjelpe enhver virksomhet uansett hvor på skyreisen en måtte befinne seg. Vi tilbyr hjelp med å vedlikeholde og overvåke datasentrene dine, og vi kan sammen lage en plan for hvordan du kan begynne å bruke eller fortsette på bruke skytjenester på en smart måte.

Samhandling og interaksjon

Vi er opptatt av at kundene våre tar ut den fulle verdien av de løsningene som organisasjonen har investert i, og at det er riktig satt opp. I tillegg til å gjøre hverdagen til den ansatte brukervennlig og enkel. Microsoft 365 som mange organisasjoner bruker i dag er en av de løsningene vi har mye kompetanse rundt, der vi bistår organisasjoner med å ta ut verdien som ligger i Microsoft 365 lisensene som organisajonen betaler for. Vi har meget dyktige og kompetente rådgivere og konsulenter som har mange års erfaring med å bistå organisasjoner med å ta ut verdiene som ligger i plattformen/ene som organisasjonen bruker på en strukturert måte.

Data og innsikt

Mange organisajoner har mye ustrukturert data i dag, dette er data som har samlet seg opp gjennom mange år uten at man har tatt stilling til hvordan dataen kan brukes. Dette kan være data som ligger i den daglige samhandlingsplattformen deres eller andre tredjepartsystemer som organisasjonen bruker. Vi i blinQ har mye kompetanse med å bistå organisasjoner med å få kontroll og verdi ut av dataene sine Det kan være komplekse datavarehus prosjekter, Microsoft Fabrics prosjekter eller mer enkle løsninger. For at dataen skal være brukervennlig for den anatte, må dataen visaulieres, for eksempel i Power BI. Her har vi i blinQ og mye kompetanse med oppsett av avanserte og enkle PowerBi rapporter, samt vi er opptatt av å bygge kompetanse i organisasjonen , så kunden selv kan bygge rapporter og ta eierskap til dataene som skal brukes.

Komplementære tjenester

I tillegg til våre tre hovedområder, tilbyr vi en rekke komplementære tjenester som dekker ytterligere behov. Disse tjenestene er strategisk plassert i egne tjenesteområder for å sikre at vi kan levere skreddersydde løsninger som møter dine unike krav.

Lisensiering

I blinQ har vi lisenseksperter som har mye kompetanse om selve fagprogrammene og de ulike lisensvalgene organisasjoner har i dag. Vi er opptatt av at organisasjonene er riktig lisensiert til enhver tid, så organisasjonene ikke betaler mer enn nødvending i lisenser.

Automatisert onboarding

Ved å automatisere onboardingprosessen kan du spare tid ved å automatisere manuelle og repetitive oppgaver, og ha integrasjoner mot andre interne systemer. Dette reduserer risikoen for feilkilder og manglende informasjon.


Prosjektledelse

I blinQ har vi erfaring med å lede teknologiprosjekter og endringsprosjekter, enten man skal bygge nye løsninger, videreutvikle eksisterende løsninger eller en fullverdig reise fra bakke til sky. Ingen prosjekter er for store eller små for våre erfarne prosjektledere i blinQ.

Strukturert samhandling og CoPilot

Enten om organisasjonen er ny i Microsoft 365 eller har brukt det lenge, så er det viktig at man har en felles forståelse av hvordan man skal jobbe her sammen. blinQ har rådgivere og eksperter som har mange års erfaring med å hjelpe organisasjoner med å få bedre struktur, samhandling, sikkerher og kontroll på dataene på en brukervennlig måte.


DevOps

DevOps er en metodikk med en kontinuerlig prosess som skal bryte ned siloer og ta oss raskere fra idé til produksjon. Det handler om å bevisstgjøre seg selv og andre for å kunne utnytte metodikken fullt ut - å "zoome" litt ut fra det tekniske for å jobbe sammen på en smartere måte. blinQ er eksperter innen DevOps og anvendelse i Cloud- og Kubernetes miljøer - fra team ledelse og rådgivning til teknisk utførelse.

Sikkerhet

ZeroTrust rammeverket er grunnpilaren i våre leveranser. Formålet er å sikre data og tilgjengelighet på systemer og dette krever sikring av både identiteter, maskiner, applikasjoner og nettverk. blinQ har gode rådgivere innen sikkerhet og Zero Trust. Med blinQ på laget vil dere få de beste råd, løsninger og tjenester som ivaretar sikkerheten hos dere.


Innsikt


blinQ Innsikt hjelper deg å frigjøre potensialet som ligger i dine data. Ved hjelp av moderne verktøy og løsninger kan vi hjelpe deg med å få innsikt i informasjonen du trenger, når du trenger den. På den måten når rett informasjon til rett person til rett tid, uten tidkrevende manuell rapportering.
Cloud


I blinQ har vi omfattende erfaring med skybaserte løsninger. Vi hjelper organisasjoner med å utnytte fordelene ved fleksible, skalerbare og kostnadseffektive skytjenester. Våre eksperter kan veilede deg gjennom hele prosessen - fra strategiutvikling og arkitekturdesign til migrering og optimalisering av eksisterende systemer i skyen. Vi fokuserer på å levere sikre, pålitelige og effektive skyløsninger som støtter din virksomhets vekst og innovasjon..

Rådgivning for morgendagens digitale hverdag

I blinQ er våre rådgivningstjenester skreddersydd for å hjelpe deg med å forme din digitale framtid. Med ditt teknologiske utgangspunkt, gir vi deg erfaringsbasert og strategisk veiledning hvor målet er å utvikle en klar og handlingsrettet digital strategi. Gjennom digitalt målbilde, definerer og realiser vi sammen med deg, dine digitale ambisjoner med en fremtidsrettet visjon som gir konkrete resultater.

Bildet viser "blinQ"-logoen. Den har stilisert tekst hvor "Q" har en unik design. Til venstre for teksten er en grafikk av fire sammenlåsende former som danner et sirkulært mønster, farget i blått, lyseblått og oransje. Det overordnede designet gir et dynamisk og moderne inntrykk, med vekt på digital transformasjon.