Bildet viser "blinQ"-logoen. Den har stilisert tekst hvor "Q" har en unik design. Til venstre for teksten er en grafikk av fire sammenlåsende former som danner et sirkulært mønster, farget i blått, lyseblått og oransje. Det overordnede designet gir et dynamisk og moderne inntrykk, med vekt på digital transformasjon.

blinQ innsikt

Synliggjør verdien av din data gjennom Power Plattform. Se dine data på nye måter. Automatiser enkle forretningsprosesser. Bygg appen du trenger for å løse ditt problem.

Bra alene, bedre sammen

blinQ Innsikt hjelper deg å frigjøre potensialet som ligger i dine data. Ved hjelp av moderne verktøy og løsninger kan vi hjelpe deg med å få innsikt i informasjonen du trenger, når du trenger den. På den måten når rett informasjon til rett person til rett tid, uten tidkrevende manuell rapportering. På reisen gjennom digital transformasjon er det ofte behov for å enkelt kunne legge til eller hente ut spesifikk informasjon i egne systemer. Ved hjelp av Microsoft Power Plattform kan blinQ Innsikt hjelpe deg med datavisualisering, automatisering av manuelle oppgaver, og vi kan bygge enkle applikasjoner slik at du kan hente ut eller legge inn informasjon på farten.

Hva vi kan gjøre for deg

Power Plattformen består av tre kraftige verktøy: Power BI, Power Automate og Power Apps. Disse kan brukes til å løse et bredt spekter av utfordringer. Kanskje du har behov for en enkel app som lar de ansatte registrere nøkkelinformasjon mens de er på farten? Og kanskje du har noen repetitive oppgaver som ikke burde legge beslag på din tid? Og hadde det ikke vært verdifullt å kunne gå rett inn i møter med automatisk oppdaterte rapporter på bedriftens KPI’er og nøkkelstatistikk? La oss vise og fortelle deg litt mer om disse verktøyene.

Illustrasjon av en bærbar datamaskin med en tom skjerm på en hvit bakgrunn. Den mørkegrå rammen og lysegrå kroppen gir et elegant utseende, perfekt for oppgaver som dataanalyse. Tastaturet har mørkegrå taster, og pekeplaten er sentrert under den. Skytjenesters evner impliseres av dets moderne design.
Et nettbrett, en smarttelefon og en dataskjerm viser ulike datavisualiseringer, inkludert søylediagrammer, linjediagrammer, sektordiagrammer og kart. Hver skjerm viser et dashbord med fargerik grafikk og numeriske data for salgsytelse og geografisk distribusjon – essensielle verktøy for Dataanalyse i IT-sikkerhet.

Power BI er et visualiseringsverktøy som gjør det mulig å samle nøkkeltall og annen informasjon i et dashboard som kan bygges etter dine behov. blinQ Innsikt har bred fagkompetanse innen innsamling av data, og vi har designere som sikrer god visuell fremstilling. Dette gjør at blinQ Innsikt kan hjelpe deg med både små og store prosjekter. Om du ønsker å sammenligne data på tvers av hele organisasjonen, eller om du ønsker å visualisere innholdet i store Excel-ark for å se dine nøkkeltall, kan vi i blinQ Innsikt hjelpe deg.

Power Apps gjøre det mulig å enkelt bygge applikasjoner tilpasset bedriftens behov. Applikasjonene kan brukes til å digitalisere utfylling av skjemaer, rapporter og generelt registrere data. Appene kan også være en portal for å hente og lese informasjonen du trenger. Denne typen apper kan også bygges direkte inn i mange av Microsoft sine arbeidsflater, blant annet Power BI og Teams. Og applikasjonene kan selvsagt brukes på flere plattformer, inkludert telefon, nettbrett og PC. Power apps kan kobles til et stort antall typer datakilder. Dette strekker seg fra, eksempelvis, hele suiter som ERP systemer og helt ned i enkle Excel-ark med kritisk informasjon. Hvordan og hva som integreres i appen avhenger av behov og kan skreddersys bruker og forretningen.

Et skjermbilde av Microsoft Power Virtual Agents-grensesnittet. Skjermen viser en bot-samtale til venstre med alternativer og brukerinndata, mens høyre side viser et flytskjema for administrasjon av bot-svar. Alternativer for å redigere, publisere og teste boten er synlige, noe som bidrar til digital transformasjon gjennom moderne IT-løsninger.

Ved hjelp av Power Automate kan du automatisere arbeidsprosesser som tidligere var manuelle. Power Automate kan også settes opp som bindeleddet mellom mange forskjellige datakilder og applikasjoner. På denne måten kan man starte og aktivere forskjellige prosesser basert på hva som skjer i forskjellige filer og flater. Power Automate kan også bruke AI for å gjenkjenne tekst i dine data. Dette kan igjen brukes til å registrere og gjenkjenne dokumenter, bilder eller generell tekstanalyse. Power Automate er et særdeles kraftig verktøy for automatisering på tvers av forskjellige arbeidsflater.

Power Pages er en sikker, enkelt å implementere, lav-kode programvare som kan utvikle, huse og administrere moderne nettsider. En av de store fordelen oppstår i det øyeblikket du ønsker å samle inn eller vise data fra selskapet miljø. Data som allerede ligger i Dataverse kan enkelt lastes opp til sidene, og data som samles inn lagres direkte i miljøet. Vi kan hjelpe deg med å vurdere om dette er rette verktøyet for deg, og utvikle sider som på en kostnadseffektiv måte får deg raskt på web!

Bildet viser "blinQ"-logoen. Den har stilisert tekst hvor "Q" har en unik design. Til venstre for teksten er en grafikk av fire sammenlåsende former som danner et sirkulært mønster, farget i blått, lyseblått og oransje. Det overordnede designet gir et dynamisk og moderne inntrykk, med vekt på digital transformasjon.