Ekte partnerskap for smart bruk av IT

blinQ er et konsulentselskap innen skytjenester, IT-sikkerhet og migreringsprosjekter med store vekstambisjoner. I mars etableres blinQ i Trondheim.

blinQ er et kompetansehus innen skytjenester, IT-sikkerhet og migreringsprosjekter som vil ta markedsandeler fra etablerte konsulentselskaper og driftsleverandører.
Nå er det på tide at virksomheter i Midt-Norge også treffer blinQ, sier administrerende direktør Pål Gran.

Det norske selskapet vinner markedsandeler med moderne tjenester støttet av DevSecOps for IaaS/PaaS og managed services og med en økosystem-tilnærming. Viktigheten av å adressere alle aspekter av et økosystem, som eksempelvis klientplattform, sikrer at ingen ting overlates til tilfeldighetene.

– Med blinQs leveransemodell flyttes kontrollen tilbake til kundene uten teknisk låsing og innføring av unødvendige hindringer.

– Nå ønsker vi å vise hvordan ekte partnerskap med kunder ser ut. Jeg er sikker på at kundene setter pris på å ikke være låst til gammeldagse leveransemodeller for nye tjenester sier Gran.

Rask vekst

blinQ ble etablert i Oslo i 2016 og har nå 80 ansatte fordelt på Oslo, Bergen, Trondheim og Stockholm. Omsetningen har vokst til over 170 millioner norske kroner i 2022. og ambisjonen er en årlig vekst på over 50 prosent de neste årene, fra tjenester levert «As-a-Service». Kompetansenivået i blinQ er høyt og våre erfarne konsulenter vil alltid ha kundens forretningsbehov i fokus.

Design uten navn 5
Fra venstre: Pål Gran, Tommy Danielsen

Lokale krefter

blinQ har hentet Tommy Danielsen fra TietoEvry. Danielsen blir regionleder for blinQ Midt-Norge og skal lede et sterkt team av erfarne konsulenter. Vi har så langt signert seks ansatte i Trondheim, men vi sikter mot 15-20 i løpet av året, forutsatt at vi finner de rette personlighetene. Vi søker etter personlige egenskaper først. Dernest kvalitetssikres at kompetansen er relevant og på et høyt nivå. Vi ønsker oss også en høy kvinneandel, så IT-damer inviteres herved til å ta kontakt.

blinQ flytter inn i Kongens Gate 18 på Trondheims Torg og fra 1. mars er alle velkommen inn på en kaffe og en hyggelig prat om både utfordringer og muligheter.

Kontakt:

Tommy Danielsen
Regionsleder, tommy.danielsen@blinQ.no / +47 405 11 929

Pål Gran
Administrerende direktør, pal.gran@blinQ.no / +47 909 53 775

Flere nyhetssaker