blinQ Innsikt

Synliggjør verdien av din data gjennom Power Plattform. Se dine data på nye måter. Automatiser enkle forretningsprosesser. Bygg appen du trenger for å løse ditt problem.

circle pattern oransj double blue

Hvorfor fortelle når vi kan vise?

Vi har laget en fiktiv bedrift som illustrerer hvordan blinQ innsikt kan skape verdi av eksisterende og nye data. Bli kjent med Paraplyspesialistene AS og deres vei fra kaos til kontroll! Du kan gjøre deg kjent med bedriften gjennom videoene, og selve rapporten under. 
Popkorn e1643809745393

blinQ Innsikt showroom

Popkorn 1

Bra alene, bedre sammen

blinQ Innsikt hjelper deg å frigjøre potensialet som ligger i dine data. Ved hjelp av moderne verktøy og løsninger kan vi hjelpe deg med å få innsikt i informasjonen du trenger, når du trenger den. På den måten når rett informasjon til rett person til rett tid, uten tidkrevende manuell rapportering. På reisen gjennom digital transformasjon er det ofte behov for å enkelt kunne legge til eller hente ut spesifikk informasjon i egne systemer. Ved hjelp av Microsoft Power Plattform kan blinQ Innsikt hjelpe deg med datavisualisering, automatisering av manuelle oppgaver, og vi kan bygge enkle applikasjoner slik at du kan hente ut eller legge inn informasjon på farten.

«…rett informasjon til rett person til rett tid, uten tidkrevende manuell rapportering.»
«Kanskje du har noen repetitive oppgaver som ikke burde legge beslag på din tid?»

Hva vi kan gjøre for deg

Power Plattformen består av tre kraftige verktøy: Power BI, Power Automate og Power Apps. Disse kan brukes til å løse et bredt spekter av utfordringer. Kanskje du har behov for en enkel app som lar de ansatte registrere nøkkelinformasjon mens de er på farten? Og kanskje du har noen repetitive oppgaver som ikke burde legge beslag på din tid? Og hadde det ikke vært verdifullt å kunne gå rett inn i møter med automatisk oppdaterte rapporter på bedriftens KPI’er og nøkkelstatistikk? La oss vise og fortelle deg litt mer om disse verktøyene.

Desktop u bakgrunn
Logo hvit

Power BI

Presenter forretningns nøkkeltall på nye måter

Power Automate

Automatiser enkle forretningsprosesser

Power Apps

Bygg appen du trenger, når du trenger den

Power BI

Power BI er et visualiseringsverktøy som gjør det mulig å samle nøkkeltall og annen informasjon i et dashboard som kan bygges etter dine behov. blinQ Innsikt har bred fagkompetanse innen innsamling av data, og vi har designere som sikrer god visuell fremstilling. Dette gjør at blinQ Innsikt kan hjelpe deg med både små og store prosjekter. Om du ønsker å sammenligne data på tvers av hele organisasjonen, eller om du ønsker å visualisere innholdet i store Excel-ark for å se dine nøkkeltall, kan vi i blinQ Innsikt hjelpe deg.

Power Apps gjøre det mulig å enkelt bygge applikasjoner tilpasset bedriftens behov. Applikasjonene kan brukes til å digitalisere utfylling av skjemaer, rapporter og generelt registrere data. Appene kan også være en portal for å hente og lese informasjonen du trenger. Denne typen apper kan også bygges direkte inn i mange av Microsoft sine arbeidsflater, blant annet Power BI og Teams. Og applikasjonene kan selvsagt brukes på flere plattformer, inkludert telefon, nettbrett og PC. Power apps kan kobles til et stort antall typer datakilder. Dette strekker seg fra, eksempelvis, hele suiter som ERP systemer og helt ned i enkle Excel-ark med kritisk informasjon. Hvordan og hva som integreres i appen avhenger av behov og kan skreddersys bruker og forretningen.

MicrosoftTeams image 1
power automate

Ved hjelp av Power Automate kan du automatisere arbeidsprosesser som tidligere var manuelle. Power Automate kan også settes opp som bindeleddet mellom mange forskjellige datakilder og applikasjoner. På denne måten kan man starte og aktivere forskjellige prosesser basert på hva som skjer i forskjellige filer og flater. Power Automate kan også bruke AI for å gjenkjenne tekst i dine data. Dette kan igjen brukes til å registrere og gjenkjenne dokumenter, bilder eller generell tekstanalyse. Power Automate er et særdeles kraftig verktøy for automatisering på tvers av forskjellige arbeidsflater.

Power Pages er en sikker, enkelt å implementere, lav-kode programvare som kan utvikle, huse og administrere moderne nettsider. En av de store fordelen oppstår i det øyeblikket du ønsker å samle inn eller vise data fra selskapet miljø. Data som allerede ligger i Dataverse kan enkelt lastes opp til sidene, og data som samles inn lagres direkte i miljøet. Vi kan hjelpe deg med å vurdere om dette er rette verktøyet for deg, og utvikle sider som på en kostnadseffektiv måte får deg raskt på web!

power pages site

blinQ Innsikt sparekalkulator

Lurer du på hvor mye du kan spare ved å automatisere rapportering? Gjør en beregning av hvor mye tid og penger som kan spares ved å automatisere hele eller deler av prosessen. Du kan også bruke kalkulatoren på rutineoppgaver som du vurderer å automatisere. Dersom du ønsker bistand til å fylle ut et realistisk estimat, er det bare å kontakte oss!

“Bruk tiden på det som skaper verdi, og unngå unødvendige menneskelige feil ved å la maskinen gjøre rutineoppgavene dine!”

Bli inspirert av våre artikler!

Skjermbilde av Power Bi rapport

Innsikt for Rogaland

Vår løsning for økt innsikt om et plantema På oppdrag fra Rogaland fylkeskommune har Team Innsikt levert en komplett løsning for et kunnskapsgrunnlag til Regional

Les mer »
Plakat Facebook

5 hotte Power BI tips!

Få live kontakt mellom Services og din pbix-fil! Publiser rapporter til Power BI Services ved bruk av OneDrive Firma eller SharePoint connector. Da kan du

Les mer »

Ønsker du å se hva vi kan gjøre sammen?

Ta kontakt for mer informasjon eller for en diskusjon om behov

Dummybilde produktsider.1png

Daniel Dahl

BI Rådgiver