Hardware – Fra sentral komponent til biprodukt.

vmware vsphere og vsanProgramvaredefinert infrastruktur/Datacenter (Software Defined Data Center – SDDC) er ikke noe nytt tema for IT-avdelinger, men det er nå langt mer enn bare «VMware vSphere» og servervirtualisering som det startet med for de fleste.

I større skala har SDDC vært benytte hos flere av de store aktører i en årrekke – Å tilby tjenester “on-demand” der alt bak bestillingsportalen er basert på programvare som regulerer og allokerer ressurser. Utviklingen har også muliggjort SDDC i mindre skala, samt for enkelte områder/komponenter.

  • SDDC er et vidt paraplybegrepet som favner en rekke produkter og løsninger, herunder konvergerte løsninger, VMware VSAN (Virtual Storage Architecture Network), Microsoft CPS (Cloud Platform System) og VMware NSX.
  • SDDC også er også fundamentet i begreper/tjenester som XaaS (IaaS, PaaS, SaaS, DRaaS osv.) og er tett linket opp mot «Automasjon og orkestrering

blinQs konsulenter har hatt fokus på SDDC i flere år og har jobbet med virtualisering siden de første løsningene fra VMware så dagens lys for cirka 15 år siden. La blinQ bistå deg i din strategiske planlegging for å finne ut hvor SDDC kan passe for deg og hvordan du kan kan løsrive deg fra maskinvare-basert skalering for morgendagens datasenter.

For litt teknisk sparring, hør med vår Tekniske Prinsipal Marko

Kontakt

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.