Office 365 er skybasert hosting av de Microsoft-tjenestene og -appene du kjenner til; Exchange, Skype for Business, Sharpoint og OneDrive for Business. Office 365 Pro Plus kan installeres på fem pc/mac, fem nettbrett og fem smarttelefoner. Microsoft gir deg sin beste teknologi på kommunikasjon, samarbeid -alltid oppdatert. For virksomheter i alle størrelser og de fleste behov.

 

Office-365-logo

 

How to buy

Det er flere typer abonnement som gjør at du bare betaler for det du trenger. En enkel Office 365 med det meste av de nevnte tjenestene er Office 365 Business Premium til kr 101,40 per bruker per måned via CSP.

Office 365 inneholder

  • Office 365 Pro Plus, alltid siste versjon, med lokal installasjon på fem klienter og pads og mobil. I tillegg til Office Online, selv i de rimeligste pakkene.
  • Exchange Online – e-post mer sikkerhetsprodukter -50 eller 100 GB til hver bruker avhengig av abonnement.
  • Skype For Business Online -Instant Messagning (Chat), precense og online møteteknologi.
  • Sharepoint Online – din samarbeidsportal
  • OneDrive – med 1 TB lagring.
  • Teams, Yammer, Delve, Sway og flere.

Lisensiering

Office 365 lisensieres per bruker (USL = User Subcriber License). Kjøper dere over CSP, vil dere kunne endre mellom de forskjellige pakkene eller legge til/redusere antall når dere måtte ønske. Hvilket nivå dere har behov for, om det er Office 365 Business, Enterprise Plan 3 eller den totale Microsoft 365-pakken  kan vi prate om.

Verdien av Office 365

Verdien av de nyeste applikasjonene vil variere fra bedrift til bedrift, men sikring av data, profilhåndtering, tilgang til eksterne og interne systemer og grensene mellom privat og jobb er verdt noen ekstra diskusjoner.

Våre rådgivere vil hjelpe deg med å lage en realistisk implementeringsplan og sørge for at dere tar den riktige beslutning om hvorvidt det skal leveres fra eget datasenter, en service provider med datasenter i Norge, eller fra Microsoft selv.

Hvem passer det ikke for?

Om din virksomhet ikke kan benytte Click-to-run-utgaven av Office, eller eldre utgaver av Office for å passe med et fagsystem, så kan det være lurt å diskutere med blinQ først.

 

Ta kontakt med en ekspert

blinQ bistår din bedrift med riktig og optimal lisensiering

Våre rådgivere har lang erfaring med å finne riktig lisensmodell/program og bistår deg slik at du både unngår overraskelser og samtidig får glede av smidige lisensmodeller i skyen. blinQ er Microsoft CSP-partner og kan administrere dine Microsoft sky-lisenser.

Har du spørsmål om Office365, Active Directory eller Exchange, skal du snakke med vår Tekniske Prinsipal Ivar på 9955 3308

For en uforpliktende prat, kontakt: Henrik Kvisgaard 4818 7039 henrik.kvisgaard@blinQ.no