Kort om Microsoft 365 (tidligere kjent som Secure Productive Enterprise)

 

Med Microsoft 365 får dere den mest komplette løsningen fra Microsoft. Hver enkelt ansatt får de beste verktøyene som gir dem tilgang til all den data du ønsker fra hvor de befinner seg. Samtidig som det fremmer kreativt samarbeid. Sikkerheten er ivaretatt og imperativt som aldri tidligere. Ingen måte å komme seg unna den satte sikkerhetspolitikken for deres organisasjon. I tillegg er det Microsoft enkleste og mest innholdsrike pakke for å implementere systemer og administrerere brukere, devicer og sikkerhetsinnstillinger.

Microsoft 365 E3 inneholder Office 365, Enterprise mobility + Security (EMS) og klient-OS Windows Enterprise 10. Kompenentene i pakken er integrert for den beste opplevelsen og mulighet for å ta i bruk og styre installasjon og teknologier på egen hånd.

Microsoft 365 Enterprise E3

 Office 365 Enterprise E3

  • Office 365 E3 en den mest brukte nye lisensieringsmåten for både selve Office-pakken og tilgangen til Microsofts produktivitetsservere. Den inneholder
  • Office 365 Pro Plus, siste versjon med nedlasting til fem enheter med alle de kjente programmene i Office-pakken (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Skype, Teams, Yammer, Onedrive) og nye teknologier som Delve, Sway, StaffHub mm.
  • Den inneholder også: Exchange-, Skype for business-, Sharepoint- Online og lokal tilgang til de samme serverne, «CAL».

Enterprise mobility + Security

  • Enterprise mobility + Security inneholder Microsofts gjennomarbeidede og massivt benyttede verktøy for administrasjon av alle mulige devicer. Alt via sky.
  • Intune (skybasert klientadministrasjon)
  • Azure AD Premium P1
  • Windows CAL og System Center Config Manager Client ML, Endpoint Protection

Windows Enterprise 10

  •  Windows 10 Enterprise gir siste oppdaterte og den mest sikre utgaven av Windows OS.

For mer informasjon, kontakt Henrik KvisgaardNyttig å vite

Forskjellen mellom E5/E3 og Business

Den oppgraderte pakken Microsoft 365 E5 gir i tillegg telefonidelen, Advanced Threat Protection, Advanced eDiscovery, Advanced security management, Power BI Pro, Azure AD Plan 2 med mer. Microsoft 365 Business er en “lettere” utgave for virksomheter som ikke krever høy grad av administrasjon og kanskje ikke har eller trenger egne IT-folk.