Effektiv og sikker print med løsninger fra HP

Effektiv og sikker print dreier seg om mer enn kun follow-me print. Printere og multifunksjonsmaskiner er avanserte datamaskiner tilkoblet nettverket ditt og det må tenkes sikkerhet på nivå med andre enheter koblet til nett. Tilsvarende er det ikke gitt at en stor multifunksjonsmaskin plassert i et sentralt «kopirom» er det som sikrer den beste flyt og effektivitet for de oppgavene dine ansatte skal utføre. Med mobile brukere ser vi behovet for tilgang på både utskrifter og mulighet for å scanne til mail eller arkiv uavhengig av hvor brukeren måtte befinne seg.  Det har også skjedd en meget stor endring i kostnadsnivået for bruk av blekkskrivere med de nye PageWide-modellene og stadig flere bedrifter velger å plassere ut flere mindre enheter nære brukerne uten å gå på kompromiss med sikkerhet. Snakk med oss i blinQ om ditt behov og hvorfor vi i blinQ har valgt å jobbe spesielt tett med HP Inc. på dette området.

blinQ anbefaler HP og HP har en modell for ditt behov. Snakk med Pål for å vite mer.

 

HP PageWide Enterprise Flow MFP

 

HP PageWide Enterprise Flow MFP

 

Flerfunksjonsskrivere som enkelt kan forvandle papirdokumenter til digitalt innhold

Fantastisk verdi for pengene til dagens bedrifter – de raskeste hastighetene† og den høyeste sikkerheten† til den laveste totalkostnaden i sin klasse†. Jobb med uovertruffen sikkerhet på flere nivåer for funksjoner for administrasjon av skriverparker†.
Designet for team på 5–15 personer som skriver ut opptil 7500 sider per måned.
Skriver ut opptil 70 sider per minutt†
Alternativer for Ethernet eller trådløst nettverk

 

 

 

HP LaserJet Enterprise Flow MFP

HP Laser Jet Enterprise Flow MFP

 

 

Flerfunksjonsskrivere som enkelt kan forvandle papirdokumenter til digitalt innhold
For arbeidsgrupper på opptil 30 personer; skriver ut opptil 30 000 sider / måned
Skriver ut opptil 55 sider per minutt
Alternativer for Ethernet eller trådløst nettverk

 

 

 

 

 

 

HP DesignJet T520 Printer series

t520

 

24-tommer (610 mm) eller  36-tommer (914 mm) Wi-Fi printer for CAD og general-purpose applikasjoner.
Innebygget  B+/A3 tray og front-matet mediarull
Intuitiv 4.3-tommer(109 mm) touchpanel i farger
D/A1-størrelse printes på 35 sekunder
Fire originale HP ink og long-life printerhode
Trådløs tilkobling
Easy printing fra smartphone eller tablet

 

Kontakt

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Nyttig informasjon

PageWide - den laveste totale eierskapskostnaden for print

PageWide er en teknologi fra HP hvor blekkpatronene er like brede som selve arket og følgelig ikke trenger å bevege seg. PageWide gir den raskeste utskriftshastigheten, den beste Page Yield og meget høy sikkerhet. Dette gir den laveste TCO for printere og gir den beste tilnærming til å markedets ønsker om å ha flere mindre skrivere plassert ut i nærheten av der folk jobber for mer effektiv arbeidsflyt.

HP Planet Partner

HP har et program for "lukket sløyfe"-gjenvinning av brukt toner/blekk-emballasje og kassetter. Programmet er ISO-sertifisert og det er enkelt å bruke. Brukt materiell returneres til HP og benyttes i produksjonen av nye toner-kassetter, blekk-patroner og emballasje. Spør oss om hvordan få meldt dere inn i Planet Partner-programmet.

Sure Start

Sikkerhetsteknologi fra PC-verden er implementert i printere ettersom printere også har behov for sikkerhetsoppdateringer og beskyttelse av BIOS. Sure Start sikrer at din printer alltid har en testet og verifisert BIOS tilgjengelig, slik at ved hvis BIOS skulle bli korrupt eller på annen måte ikke virke 100%, vil printeren allikevel kunne starte uten problemer med siste verifiserte BIOS som virket.