Best mulig ytelse og utbytte av din SQL Server avhenger av riktig konfigurasjon og riktig design

microsoft                SQl Server

Gode analyser, dataintegritet og god ytelse i forretningskritiske applikasjoner er helt avhengig av et godt design for dine databaser. Med høy ytelse fra minneintern prosessering, sanntidskryptering og skalering til skyen ligger alle forutsetninger til stede for å sikre både beskyttelse av dine forretningssystemer og data og samtidig skape konkurransefortrinn for din virksomhet.

blinQ har kompetansen til å hjelpe deg å sikre at din SQL Server kjører optimalt for din bedrift. Vi kan bistå med rådgivning til konsolidering eller migrering av dine databaser.

Vi har erfaring med design, installasjon og oppsett av cluster – High Availibility & Windows Cluster. Vår SQL Ekspert har lang erfaring med oppgradering til nyere versjon og tuning av disse.

Microsoft SQL server kan benyttes på mange forskjellige måter, både som enkeltstående server, i ett Windows Cluster – aktiv\passiv mode eller som ett High Availibility  Cluster. Vi vil sammen med deg som kunde finne den beste løsningen for ditt miljø, både med tanke på lokasjon, plass og økonomi.

Det er i dag høye krav til høy sikkerhet for bedriftens data, og vi kan hjelpe deg med å optimalisere tilganger slik at sikkerheten blir ivaretatt.

Med Microsofts skybaserte løsninger for databehandling kan man opprette kostnadseffektive, sikre og skalerbare løsninger i en privat sky, offentlig sky eller en hybrid. Operasjoner kan integreres med data og tjenester fra praktisk talt hvor som helst, ved hjelp av kjente verktøy for utvikling og administrasjon.

Bruk blinQ som diskusjonspartner eller la oss ta hånd om dine database-prosjekter fra start til slutt. Dine systemer er i gode hender hos våre konsulenter. Har du spørsmål, kontakt vår Sjefkonsulent Hilde.

Kontakt

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.