Cloud Solution Provider-programmet til Microsoft lar dere kjøpe onlinetjenester som Office 365, Azure og Dynamics Online direkte fra din levernadør som blinQ, med den største fleksibilitet

Enkelt oppsett

blinQ setter dere opp som kunde på CSP og dere kan legge til lisenser allerede samme dag. Har dere en tenant fra tidligere, så benytter løsningen denne. Om dere ikke har dere, opprettes en ønskelig i samme omgang. Lisensene er tilgjengelige på Online Portalen etter kort tid. Man kan starte med å kjøpe én eneste lisens om man vil teste. Faktura kommer månedlig fra blinQ.

For endringer kan dere selv legge til eller redusere antallet eller løsninger inne på blinQ MarketPlace.

Hva dekker CSP

CSP dekker stort sett alle onlinetjenster som Office 365, Azure, Dynamics CRM med mer. Per april 2018 kan man ikke kjøpe On-premise-lisenser som f.eks. Windows server, SQL, Windows OS per device. Men det er mulig det også kan handles her, slik at man ikke trenger mer enn en avtale for alle Microsoft-lisenser.

Hva koster det?

Onlinetjenester er en pris per bruker per måned. F.eks. koster den mest populære lisensen på CSP Office 365 E3 kr 187,50 eks. mva. Tjenester som Azure baseres enten per bruker (f.eks. Azure Ad Premium) eller på faktisk konsumering av data (som f.eks virtuelle maskiner)

Hjelp fra forhandler

Når dere handler lisenser på CSP via blinQ er det vi som administrerer supporten for dere. Dere trenger ikke gå via telefon til tjenster med tvilsom nytte i verdensvide callcenter. Dette gjelder for oversikter og administrasjon. Vi sitter også med kompetansen rundt utrulling og problemløsning.

Overflytting fra annen tjeneste

Har dere en avtale i dag direkte med Microsoft, eller f.eks. en Microsoft Enterprise Agreement som løper ut, tar CSP-avtalen over når disse løper ut. Erfaringen viser at en avtale med forhandler som blinQ både er mer fleksibel og gir dere kortere vei til nødvendig support enn disse.

Brukerrettigheter

Brukerrettigheter dekkes av Microsoft Cloud Agreement og Online Service Terms

 

For en uforpliktende prat, kontakt:  Henrik Kvisgaard, tlf. 4818 7039 – henrik.kvisgaard@blinQ.noFå hjelp til en skikkelig gjennomgang

Dette er ikke ment å være en fullstendig gjennomgang av lisensieringen, men en beskrivelse av utvalgte momenter. Den kan således ikke benyttes som det hele grunnlaget for en beslutning om lisensiering, som krever en gjennomgang av planer, bruk, lisensbeholdning med mer. blinQ hjelper deg gjerne med dette. Vi tar også forbehold om at produsent kan også endre reglene.