Cisco Spark 2.0 og Spark Board er revolusjonerende løsninger for effektive møter

Spark

 

Cisco Spark er en plattform for samhandling, designet for å følge det du gjør før, under og etter et møte. Den holder deg oppdatert med hva som har skjedd i prosjektet og sørger for at du ikke går glipp av viktige møter. Den gir deg umiddelbar tilgang til å chatte,  dele innhold og delta i videomøter med dine kollegaer, leverandører og kunder – og de som måtte vente på deg hjemme. Cisco Spark er en skytjeneste levert av Cisco, hvor implementering er gjort på korteste mulige tid og du umiddelbart kan starte med å høste gevinster fra mer effektiv samhandling og bedre møter.

 

 

Ta kontakt med Pål for demo eller vår Sjefkonsulent Artem for tekniske spørsmål.

Cisco Spark Board

spark board 2product-sparkboard-preview

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cisco Spark Board er nå tilgjengelig for bestilling. Den leveres i 55″ og 70″ og vil revolusjonere hvordan møter forløper. Den er en fantastisk skjerm, et videokonferansesystem av absolutt øverste klasse, en digital whiteboard og en samhandlingsløsning. Cisco Spark Board vil, som andre videosystemer tilkoblet Cisco Spark skytjeneste, gi deg trådløs innholdsdeling. Nå er det slutt med kompliserte møteromsløsninger. Dette er løsningen for alle møterommene dine, ikke kun de som før var forbehold videokonferanse.

Cisco Spark App

IMG_0088

Cisco Spark kjører du fra din mobiltelefon eller på din PC. Enklere blir det ikke. Din mobil og PC vil også finne Spark-tilknyttede videosystemer i nærheten og gjøre deg i stand til å sette i gang en videosamtale på et videosystem direkte fra din mobil eller PC.

 

Kontakt

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.Prøv først

Try-&-Buy

Ta kontakt i dag for å teste Spark for dine brukere eller Cisco Videosystemer. Vi etablerer en Trial-konto for deg på minutter, du kan teste i 30-90 dager. Eller, kom innom oss i blinQ og se hvordan vi bruker Cisco Spark.