Velg riktig utstyr til din arbeidsplass

Det finnes forskjellige typer brukere. Noen tar aldri med seg «jobben» vekk fra kontorplassen og er det vi kaller en «task worker». Noen trenger en maskin som kjører enorme regneark med makroer og simuleringer, eller tunge grafiske applikasjoner med enorme filer og med de høyeste krav til stabilitet og kraft, de kaller vi «power-users».  De fleste andre er det vi kaller «knowledge workers» – de har med seg «jobben» overalt og er opptatt av å ha nok kraft, tilgjengelighet uansett hvor de måtte befinne seg og at den PC’en de måtte ha med seg er både lett og lekker. For denne gruppen finnes det knapt lenger noe skille mellom privatliv og jobb. Det finnes en løsning for alle behov – men det kan være vanskelig å se skogen for bare trær. Vi i blinQ hjelper deg med å manøvrere blant alternativene og finne de riktige modellene for dine brukere – til riktig pris.

Ikke glem å spørre oss om anbefaling på egnet skjerm og docking-løsninger, vi har kompetansen og løsningene. Start med en prat med Tim

Mer enn bare PC

Valgene av formfaktor, modell og kraft må også sees i sammenheng med hva brukerne dine vil trenge av periferi. Når vi diskuterer hvordan PC-parken for dine ansatte skal se ut fremover, gjør vi også en evaluering av ergonomi, bruk av docking/portreplikator, ekstern skjerm og alle andre enheter for input av data, lyd og bilde.

Våre valg

Vi i blinQ liker å jobbe med produkter og løsninger vi kjenner og som vi stoler på. Selv om du kan bestille det meste i vår webshop, har vi noen klare preferanser til hvilke produsenter og modeller som vi anbefaler.

For Knowledge-workers

 

840g3HP EliteBook

Standarden for mange. En stabil, robust og lett PC som ikke svikter. Velg blant 800 og 1000-serien i 14″ og 15,6″ skjerm og med den ytelse du ønsker.

 

 

 

 

 

spextre x360HP Spectre

Når du vil ha kraften og stabiliteten til en proff bærbar PC, men med det lille ekstra. Mer elegant blir det ikke.

 

 

 

 

 

elitex2_1012HP Elite X2

Lett, allsidig, like anvendelig hjemme som på jobb. M-prosessor, vifteløs og lang batteritid. Topp lyd og bilde.

 

 

 

X1-carbon3-560x345Lenovo X-series

Velg blant X1 Carbon og X250 for den ultimate «portable» opplevelsen. Masse kraft, robust og stabil.

 

 

 

 

lenovo-laptop-thinkpad-t460sLenovo T-series

Standarden for mange. En stabil, robust og lett PC som ikke svikter. Finnes med den ytelse og kraft du trenger. T460 og T460s vil være standardmodellen for mange knowledge-workers i 2016

 

 

 

Yoga 3 ProLenovo Yoga 3 Pro

Ultraportabel, suverent bilde, M-prosessor, vifteløs og lang batteritid. Kan benyttes i flere «modes» avhengig av oppgave.

 

 

 

 

surface Pro4Microsoft Surface Pro4

Ultraportabel PC og nettbrett i ett. Lett, kraftig og skreddersydd for Windows 10.

 

 

 

 

 

For Power-users

 

zbook15_g3HP ZBook

Kraftpakken fra HP for de som kjører tunge regneprogrammer eller grafiske applikasjoner. Finn din modell som er optimalisert for den jobben du skal gjøre.

 

 

 

 

adobe-z840-and-z27x_tcm_245_1854426HP Z-series workstation

Når du trenger maksimal ytelse. Velg en konfigurasjon for CAD-verktøy og store BIM-filer eller en modell for de tunge Photoshop-jobbene. Z-series kan konfigureres for akkurat de applikasjonene du benytter. Her foreligger spesifikke konfigurasjoner som er sertifisert per applikasjon.

 

 

 
hp z2HP Z2 Mini workstation

Når du trenger maksimal ytelse men vil spare plass og holde igjen på kostnadene. En revolusjonerende formfaktor for en kraftig arbeidsstasjon. Kan henges bak på HP’s skjermer for workstation.

 

 

 

 

 

 
lenovo p70Lenovo P-series

Kraftpakke fra Lenovo for de tunge regneprogrammene eller grafiske applikasjoner. Finn din modell som er optimalisert for den jobben du skal gjøre.

 

 

 

 

 

For Task-Workers

hp elitedeskHP EliteDesk

Maskinen for Task Workers som trenger god ytelse og stabilitet kombinert med optimal plassytnyttelse og tilkoblingsmuligheter. Finnes i mange varianter.

 

 

 

 

 

t820HP T-series

Når du kjører tynnklient-løsninger med Citrix eller Microsoft RDP. Velg modell etter behov for tilkoblinger og  lokal prosessering

 

 

 

 

 

 

igel ud5Igel UD-series

Velg tynnklienter fra Igel optimalisert for XenApp, RDP eller nullklienter for virtuelle desktop-løsninger som VMware Horizon View og Citrix XenDesktop

Kontakt

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.