Adobe Creative Cloud er den nye måten å kjøpe Adobe-produktene. Det er en skybasert abonnementstjeneste, hvor sluttbruker tar i bruk programvaren på sin lokale device -Windows / MAC / pad

Hva er Creative Cloud?

Adobe Creative Cloud for teams inneholder alle designverktøyene bedriften trenger. For eksempel Adobe Photoshop CC, Illustrator CC og InDesign CC – i tillegg til nettskytjenester som gir arbeidsgruppen mulighet til å arbeide effektivt hvor som helst og på en hvilken som helst enhet. Alle nye features kan lastes ned. Man håndterer lisensene i en enkel webportal. Adobe Acrobat Standard og Pro kjøpes også via programmet.

Enkelt oppsett

Dere opprettes som kunde av Adobe Creative Cloud og tilgang til deres eget administrasjonskonsoll. Her vil deres administrator legge opp abonnementene og sluttbrukere dere ønsker. Sluttbrukerne får da en e-post med link og fremgangsmåte for å ta produktene i bruk. Kunden vil så motta faktura for det antall måneder som er igjen til årsdag*. Ved oppstart av avtale er dette 12 måneder frem i tid, men om nye brukere legges til senere i året, vil prisen fall for hver måned. Ved årsdag velger man hvilke man ønsker å videreføre, man blir ikke automatisk fakturert for noe.

Hvordan faktureres det?

Faktura sendes til kunde fra blinQ basert på nye brukere/abonnement som legges inn via administrasjonskonsollet. Dere trenger derfor ikke å melde i fra at nye abonnement er tatt i bruk, det kommer automatisk opp hos blinQ. Med to unntak: Dersom dere har gjort en feil og vil slette abonnementet, kan blinQ gjøre dette fra sitt konsoll. Samt om dere har mulighet til å benytte dere av en promo som fra tid til annen finnes på avtalen som krever at dere sitter på endre Creative Suite-lisenser.

Hva koster det?

Se her for eksempelpriser på Adobes web – se under «Bedrifter» og spør blinQ om tilbud!

*)Totalpris får man ved å multiplisere med antall måneder igjen til årsdag. Ved oppstart av avtale, 12 måneder.

Hvilke programmer kan man kjøpe via Creative Cloud

Adobe AcrobatXI Pro
Adobe After Effect CC
Adobe Audition CC
Adobe Digital Publishing Suite, Single Edition
Adobe Dreamweaver CC
Adobe Edge Animate
Adobe Edge Code preview
Adobe Edge Inspect
Adobe Edge Reflow preview
Adobe Edge Web Fonts
Adobe Extension Manager
ExtendScript Toolkit
Adobe Fireworks CS6
Adobe Flash Builder 4.7 Premium Edition
Adobe Flash Professional CC
Adobe Illustrator CC
Adobe InDesign CC
Adobe Muse CC
Adobe Photoshop CC
Adobe Photoshop Lightroom 5
Adobe Prelude CC
Adobe Premiere Pro CC
Adobe Scout
Adobe SpeedGrade CC

Creative Cloud All Apps inneholder alle applikasjonene over. Produktene som ender med «CC» kan kjøpes som enkeltstående abonnement. Dette gjelder også Acrobat Standard og Pro.Ta kontakt

Henrik Kvisgaard, tlf. 4818 7039 - henrik.kvisgaard@blinq.no