Forenkle hverdagen din med enklere administrasjon av dine mobile brukere

Har du ikke allerede implementert et verktøy for administrasjon av dine mobile klienter (PC’er, telefoner, nettbrett), har du et urealisert potensiale for å både forenkle hverdagen din som administrator og styrke sikkerheten for dine brukere og bedriftens data. Vi i blinQ vet at ikke alle løsninger passer for alle, så avhengig av hva du allerede har av verktøy og løsninger og rutiner, vil vi sammen finne frem til riktig løsning for deg. I blinQ har vi valgt 3 verktøy hvor vi er sikre på at ett av dem vil dekke akkurat ditt behov.

MS Enterprise mobility suite

 Microsoft Enterprise Mobility Suite

En kraftfull suite som gir deg den kontroll og oversikt du ønsker. Azure AD Premium sikrer single sign-on for flere tusen SaaS-tjenester, self-service passord resetting og identitetskontroll for hybride miljøer med støtte for multi-faktor autentisering. Azure Rights Management sikrer aksess til on-premise tjenester og beskytter din data. Microsoft Intune gir deg full kontroll over dine mobile enheter og applikasjoner.

 

 

 

Airwatch_logo

 Airwatch by VMware

VMware Airwatch Enterprise Mobility Management er verktøyet du skal ha nå du trenger en kraftfull plattform (enterprise-grade) for drift og forvaltning av alle dine klienter med ende-til-ende sikring fra mobil enhet og inn til datasenteret på en sømløs måte.

 

 

Mobilitet

Mobilitet er vår tids største utfordring for IT-ledere. Grensene mellom jobb og arbeid viskes ut. Selv om BYOD ikke er implementert i din bedrift, skal dine ansatte likevel knytte seg til bedriftens systemer fra alle tenkelige nett og med et antall enheter langt ut over den PC og mobiltelefon de har fått utlevert. Mobilitet dreier seg om å ivareta grenser etter at de fysiske grensene er visket ut – og la dine brukere være like produktive uansett hvor de måtte befinne seg.

Office 365 og Azure AD har gitt mange en bedre mobil hverdag – dokumenter og standard applikasjoner er tilgjengelig uansett hvor du måtte være, men det skaper ikke konkurransefortrinn for din bedrift alene. Hvordan presenteres innhold og verdi for kundene når dine ansatte er ute på veien. Hvordan kan dine kunder samarbeide interaktivt med din bedrift og dine ansatte og hvordan vet dere at dataintegriteten og sikkerheten er ivaretatt. Mobilitet er datafangst, profilhåndtering, applikasjon- og devicekontroll. Mobilitet er også den riktige telefon eller PC til formålet. Vi i blinQ hjelper deg med å tenke helhetlig gjennom hvordan dine ansatte og dine kunder skal samhandle med bedriftens systemer og data, samtidig som vi sikrer data og tilgjengelighet.

De fleste av våre partnere har ett eller flere løsninger som adresserer mobilitet. Hva som er riktig for nettopp din bedrift vet vi først når vi vet kravene til Business Outcome.

Start gjerne med en prat med Teknisk Prinsipal Ivar eller Sjefkonsulent Morten

Kontakt

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.