På dagen 3 år etter oppstarten, 1 mars, er blinQ på plass i Bergen.

Vi har fått med oss noen veldig dyktige folk til å bygge blinQ i Bergen. Vi gleder oss stort og har sterk tro både på markedet, menneskene vi skal bygge selskapet vårt med og den kompetansen vi som selskap nå representerer.

Vi er godt i gang med rekruttering av erfarne konsulenter og har allerede signert 4 personer, hvorav 2 mann er på plass allerede.

Som daglig leder for blinQ Vest har vi ansatt Ståle Kjørsvik. Vi er veldig fornøyde med å få Ståle med oss på denne reisen. Ståle har lang erfaring fra IT-bransjen, god innsikt innen teknologi og trender og et stort nettverk. Ståle kommer fra stillingen som leder for Cloud Consulting hos EVRY i Bergen.

Vi gleder oss over at kunden også nå kan treffe blinQ i Bergen

Vi har også fått med oss Michael Arntzen på laget. Michael er ansatt som Sjefskonsulent og kommer til blinQ med mye tung erfaring. Michael har i mange år jobbet som sjefskonsulent i EVRY med et spesielt fokus på Microsoft infrastruktur, Active Directory og skytjenester/Azure.

Våre ambisjoner med satsningen i Bergen er å bygge et tungt og robust faglig miljø, sammen med det etablerte fagmiljøet i Oslo, med fokus på smart anvendelse av skytjenester, infrastruktur og forretningsløsninger som realiserer varige verdier for våre kunder. Vi tror vi raskt vil være godt plassert for å utfordre de etablerte aktørene på Vestlandet, slik vi har lykkes på Østlandet.

Lokaler er allerede på plass, så fra 1 mars er dørene åpne i Leirvikflaten 3 på Godvik, like utenfor Bergen sentrum.

Vi fortsetter å søke etter dyktige kollegaer både i Bergen og Oslo og forventer nok å komme med flere «nytt om navn» de nærmeste månedene.

Ståle KjørsvikMichael Arntzen