Månedsrapport april-mai

Velkommen til blinQ sin forvaltningsrapport innen Teams og Teams Telefoni for april – mai. Her får du oppdatering rundt arbeidet som er gjennomført på plattformen de siste månedene samt tips, nyheter og fremtidige endringer innen Teams som samhandlingsplattform og Telefoni.

Statusrapport

Vi anbefaler alle å abonnere på vår statusrapport ved å klikke på knappen under. Her vil dere kunne følge blinQ SBCaaS sin oppetid samt motta varsler hvis tjenesten faller ned. Vi har de siste måneder hatt meget stabil drift!

Status Microsoft Teams

I denne utgaven trekker vi frem følgende nyheter fra Teams - se også de ferskeste nyhetene i linken under:

 • Et tips for nyheter i Teams er å sjekke direkte i din Teams klient under hjelp og nyheter.
 • Med intelligent oppsummering av møter kan du se gjennom alt som skjedde i et møte fra chatten (krever lisens). Støtter nå også flere språk, blant annet norsk.
 • Når noen deler skjermen sin i et møte, kan deltakerne nå samhandle med innholdet mens de kommenterer.
 • Slash-kommandoer gir et raskt og brukervennlig grensesnitt for å utføre kontekstuelle handlinger, skrive, navigere og fullføre hyppige oppgaver.
 • “Meet now” i gruppechat muliggjør ad-hoc-anrop i sanntid med teamet ditt og gir et alternativ til et formelt, planlagt møte.

 

Status Telefoni i Teams

Tendfor 3.16 - Release

I forrige rapport skrev vi at release 3.16 skulle komme før sommeren. Nå er den her og den innehar en helt ny look & feel, i tillegg til følgende unike funksjonaliteter vi vil trekke frem:

 • Identifiser potensielle problemer i kontaktsenteret med tydelige varslinger når kø-ytelsesberegninger faller under konfigurerte mål.
 • Få en god oversikt over helsen til kontaktsenteret med en konsolidert oversikt over nøkkeltall, inkludert lengste køtider, antall ventende kunder og agentenes tilgjengelighet.
 • Velg “dark-” eller “light mode” som passer best for dine preferanser for optimal komfort og produktivitet.
 • For enklere tilgang til nødvendig informasjon og enklere håndtering er den nye Tendfor-klienten også tilgjengelig som en Teams-app.

 

Vi vil ta for oss andre endringer i release 3.16 i neste rapport.

Teams - struktur og arkivering

 • Har du tenkt på hvordan organisasjonen din bruker Teams og Microsoft 365? Er det den enkelte bruker som bestemmer eller har din bedrift en overordnet struktur og tydelige retningslinjer på hvordan dere skal jobbe?
  Hvis ikke, så anbefaler vi å ta kontroll for å hente ut verdien av Teams og Microsoft 365.
 • I tillegg til å arkivere Teams, har du muligheten til å arkivere kanalene dine.
  Det gir dere muligheten til å tenke struktur i Teams på en ny måte enn tidligere.

 

blinQ kan bistå med kartlegging og planlegging hvis dere ønsker en gjennomgang av dagens struktur.

 

 Lagre som PDF