blinQ satser videre og søker nå å knytte til seg nye kollegaer som ønsker å være med å bygge Norges fremste IKT systemintegratør, rådgiver og cloud service provider.

Du vil være ansvarlig for å etablere og bygge en ny “Cloud Service Provider", der leveranse av driftstjenester og brukerstøtte for Microsoft 365, samt applikasjonsdrift i AWS, Google Cloud, Microsoft Azure og kundenes egne datasentre står sentralt.

Du har god innsikt i og forståelse for effektiv drift av skytjenester og brukerstøtte samt har lang erfaring fra å bygge forretning hos en service provider. Du er kompetent innen forretning-/kundeutvikling og vet hva som kreves for provisjonering og forvaltning av skytjenester. Du har høy innsikt innen arkitektur, effektive driftsmodeller og rammeverk for sikker drift. Du er godt kjent med rammeverk og teknologier som ITIL, Cobit, TOGAF, VMware, Microsoft Operations Framework, Container/Docker repository, Hashicorp og Internet-of-Things.

Den rette kandidat vil inviteres til å være med på eiersiden i oppbyggingen av det vi ønsker skal bli en ledende aktør innen Service Provider-markedet, hvor de ledende skytjenester benyttes for å realisere vår visjon.

 

Felles for alle stillinger

Vi legger listen høyt både på personlig egnethet og kompetanse. Vi ser etter:

  • Erfaring fra mellomstore og store prosjektleveranser – med resultatansvar
  • Inngående forståelse for konsulentrollen
  • God evne til å sette seg inn i kundens forretning, verdikjede og prosesser
  •  Vedkommende må være ansvarsfull, pliktoppfyllende og selvdreven
  • Høy integritet
  • God til å kommunisere, internt og eksternt. Lyttende, spørrende, men også tydelig og tør å stille krav til kunder, kollegaer og til prosjektene en deltar i.
  • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.
  • Referanser fra kunder kreves.

Vi kan tilby

Vi er en ung organisasjon (etablert mars 2016) og er preget av entusiasme, engasjement og høy kompetanse. Vi har en flat organisasjon med korte beslutningsveier.

Vi tror på fleksibilitet i arbeidshverdagen og at våre ansatte må få gode utviklingsmuligheter, både faglig og personlig.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og har ordnede forhold for lønn, bonus, pensjon, forsikringer m.m.

Vi mener at alle ansatte må få anledning til å være med på eiersiden.

Våre veivalg de neste årene gjør vi i fellesskap, så du har selv mulighet til å påvirke hvordan vi skal tilpasse oss de massive endringene som skjer innen IT og markedet for øvrig. Enhver idé ønskes velkommen og vil raskt kunne settes i live.

Vi holder i dag til i nye, fine lokaler sentralt i Oslo.

Spørsmål om stilling og søknad/CV rettes til Administrerende Direktør, Pål Gran, telefon 909 53 775, e-post: pal.gran@blinq.no.

Alle søknader blir behandlet konfidensielt.

Om blinQ

blinQ AS er et ungt selskap som består av 15 erfarne bransjefolk innen infrastruktur. blinQ er en systemintegratør og forhandler av IKT-løsninger. Vår bakgrunn er innen prosjektleveranser innen infrastruktur og skytjenester, men har nå tatt mål av oss om å vokse innen flere områder.

Vi stiller krav til kunden og legger vår ære i riktig forventningsavstemming. Vi har vårt fokus på kunden og prosjektet og arbeider med den høyeste yrkesstolthet og entusiasme. Vi lykkes som team og vi støtter hverandre både faglig og personlig.