Hewlett-Packard Enterprise og Aruba er en strategisk parter for blinQ. De fleste av våre løsninger innen datasenter (server, lagring og nettverk) er basert på maskinvare fra HPE og Aruba

HPE Business Partner LogoVi i blinQ jobber spesielt tett med Hewlett-Packard Enterprise (HPE) og Aruba om både kompetansebygging, felles markedsaktiviteter og optimalisering av løsninger og konsepter for våre mange kunder. Vi vil fortsette å holde vår kompetanse på topp innen HPEs portefølje – både for salg og leveranse. De fleste datasentre våre ansatte har vært med å designe og implementere, har vært basert på maskinvare fra HPE. Vi har langt fartstid med ProLiant servere, 3PAR-lagring og nettverk fra HPE/Aruba og våre kunder er i trygge hender.

 

 

 

«BlinQ er en innovativ partner med sterk kompetanse på Hewlett Packard Enterprise sine løsninger for effektiv og sikker drift av datasentre samt hybride skytjenester. Med denne kompetansen, vil BlinQ kunne hjelpe sine kunder med å gjøre IT til en viktig verdidriver for forretningen, hvor automatisering og orkestrering av IT er nøkkelen til suksess.» Jeg ønsker BlinQ lykke til !Hans-Henrik Merckoll, Administrerende direktør Hewlett Packard Enterprise.