Microsoft har lansert tale i Teams, blinQ har gjort det enkelt for kunder og partnere å komme i gang.

 

Microsoft og blinQ inviterer til gratis frokostseminar hos Microsoft Norge. Bruker dere Teams som samhandlingsløsning eller vurderer å gå over til MS Teams,  nå som talefunksjonaliteten er tilgjengelig, da er dette frokostseminaret du skal få med deg! Det er nå blitt enkelt å ta i bruk telefoni som en del av Microsoft Office365 og Teams.  Du kan nå få summetone i Microsoft Teams. De som i dag bruker Skype for Business som telefoni-plattform, trenger ikke lenger å vente med å ta i bruk Microsoft Teams eller bruke S4B og Teams for ulike formål, men samle alt i Teams. Har du fortsatt en gammeldags telefoniløsning, er tiden inne for å komme deg over på en moderne kommunikasjonsplattform.

Kundene kan selv velge hvilken teleoperatør de ønsker å benytte. Eksisterende telefonnummer kan videreføres, nummerplan kan integreres med kundens sentralbord tjenester og kundene kan om ønskelig ha avtale med flere operatører samtidig, eksempelvis for forskjellige land.

Mange har ventet med å flytte samhandlingen til Skype Online og Office365 da det har vært krevende å integrere med kundens teleoperatør og sentralbord tjenester. Nå kan Microsoft tilby sine kunder en bring-your-own-carrier (BYOC) for tale rett inn i Teams, slik at dere får en fullverdig samhandlingsløsning uavhengig av teleoperatør. Denne morgenen vil du få demonstrert hvordan den digitale plattformen fungerer og høre en av vår referansekunde fortelle om sine erfaringer.

blinQ har gjort det enkelt å komme i gang både for kunder og andre Microsoft Partnere.

Bli inspirert – meld deg på i dag

Påmelding nederst på siden

Sted: Microsoft Norge (Lysaker Torg 45, 1366 Lysaker)
Dato: Torsdag 11. oktober
Klokka: 08:30 – 12:00

Program:

 • 08.30 – Registrering og frokost.
 • 09.00 – Velkommen og kort introduksjon. Hvorfor Tale i Teams er viktig for Microsoft – Dag Nyrud, Director Modern Workspace, MS365, Microsoft
 • 09:15 – Erfaringer fra Proof-of-Concept. Presentasjon av kundecase,
 • 09:40 – Presentasjon av blinQ og partnermodellen, hvorfor vi har valgt å tilby markedet tale i Teams, Pål Gran, Adm.Dir., blinQ
 • 10:00 – Pause
 • 10:15 – Erfaring fra gevinstrealisering med Teams som prosjekt- og samhandlingsverktøy v/Point Taken
 • 10:30 – Demonstrasjon av tale i MS Teams. Kai Stenberg, Sjefskonsulent, blinQ og Hein Tonny Køien, Sjefskonsulent, blinQ.
 • 11:00 – Teknikken bak det hele v/AudioCodes, Mattias Österberg, Sales Manager Nordics
 • 11:30  – Oppsummering, Q&A og Kahoot!, Pål Gran, Adm.Dir, blinQ og Dag Nyrud, Director Modern Workspace, MS365, Microsoft
 • 12:00 – Mingling og lunsj.

Dag Nyrud, Business Group Lead for Microsoft 365 & Security i Microsoft Norge:

Microsoft Teams er allerede blitt en av våre viktigste verktøy for å støtte moderne bedrifters kommunikasjonsbehov, og nå med introduksjon av telefoni, vil verdien av Microsoft Teams for våre kunder ytterligere forsterkes. Telefoni-integrasjonen ble gjort tilgjengelig i slutten av juli, og det er med stor glede jeg ser norske partnere som blinQ tar frem kundeløsninger basert på denne teknologien.

Har du spørsmål, ta kontakt med Arrangementsansvarlig: Endre Hopsdal

 

Påmelding arrangement

Påmelding til arrangement i regi av blinQ med partnere
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.