ÉN KOMMUNIKASJONSLØSNING FOR ALLE BRUKERE, ALLE ENHETER OG ALLE MEDIER.

Løsningen gir den beste brukeropplevelsen og den laveste brukerterskel. Test løsningen i ditt eget miljø før du bestemmer deg.

Skype for Business er for de fleste norske bedrifter blitt en de facto standard som kommunikasjons- klient. Men hva skjer når du ønsker å samhandle med brukere som sitter i møterom med videokonferanse, eller med brukere som ikke har noe annet enn en PC eller et nettbrett.

Dual-Home

Den største utfordringen bedrifter opplever er ikke knyttet til hva som er teknisk mulig, men hvordan brukerne er i stand til å bruke løsningen uten bistand. Vi tror på å gjøre det så enkelt som overhodet mulig og da må vi basere en kommunikasjonsløsning på de verktøy brukerne er komfortable med. Det innebærer:

  • Bruk kun Outlook/Exchange for møteinnkalling
  • Kun én link å «klikke på» for Skype-for-Business/Lync-brukere
  • Kun én videoadresse å ringe for deltakere på videoendepunkter
  • Kun én web-link å trykke på for de som kun har PC/nettbrett
  • Kun ett telefonnummer å ringe til (fra samme land)
  • Like bra og like enkelt for interne og eksterne brukere.

Dette gir den klart laveste brukerterskel som igjen er den største garanti for at dine brukere faktisk benytter løsningen og din bedrift kan realisere forretningsverdi med enkle verktøy.

Dual-Home topologi

Bestill test av Dual-Home Proof of Concept fra blinQ i dag. Kontakt din selger eller ring: 909 53 775

Last ned Dual Home produktark

 

Dual-Home PoC forutsetter at Kunden har on-premise Skype-for-Business Front-End-server og on-premise SIP-registrar (call control) for videoendepunkter (eksempelvis Cisco VCS-C). Det forutsettes videre at Kunden har tilgjengelig personell for bistand til nødvendige DNS/FW-endringer og ledig kapasitet på Hyper-V/VMware-cluster. Sertifikater tilkommer.