1 august fikk vi 3 nye kollegaer i blinQ

Ivar Naggum (2)

Ivar Naggum kommer til blinQ fra Crayon hvor han har hatt en sentral rolle som løsningsansvarlig, arkitekt og rådgiver innen Office 365 og Exchange. Ivar vil jobbe med tilsvarende teknologier i blinQ og vil gå inn i en rolle som Teknisk Prinsipal. Ivar har tidligere jobbet i Microsoft og ErgoGroup/Allianse/Egroup. Ivar er en kjent person for oss og vi er meget glade over å ha fått med Ivar på laget. Ivar har topp kompetanse på løsningsområder som er høyaktuelle for nesten samtlige bedrifter. Vi vet at Ivar deler vår yrkesstolthet og fokus på kunden og prosjektet.

 

Hilde - Bruk

Hilde Lassen er ny kollega i blinQ og kommer til oss fra EVRY. Hilde har de siste årene jobbet som prosjektleder innen infrastruktur prosjekter, i kombinasjon med SQL/DBA-oppdrag. Vi kjenner Hilde godt fra tidligere og vet hva hun bidrar med både faglig og sosialt. Hilde går inn i tilsvarende rolle som sjefskonsulent med primære oppgaver innen prosjektledelse og SQL-oppdrag. Med Hilde på laget vet vi at vi har de beste forutsetninger for å levere topp kvalitet i alle prosjekter for våre kunder.

 

 

 

Morten Sørensen (2)

Morten Sørensen kommer til blinQ fra Insight One hvor han har jobbet som kunde- og partneransvarlig. Morten vil jobbe med salg/fagsalg i blinQ og vil være en viktig bidragsyter i vår planlagte vekst. Morten har lang erfaring med rådgivning innen effektiv bruk av data og CRM-systemer i salg og markedsføring, samt kommunikasjonsløsninger som Lync/Skype-for-Business og telefoni, hvor nettopp kommunikasjonsløsninger vil være hans fremste fokus i blinQ. Morten kommer med masse energi og fokus på å skape fornøyde kunder.

 

Vi er stolte og glade over å ha fått 3 nye meget dyktige og hyggelige kollegaer. Vi trenger imidlertid enda flere og jakter ytterligere 4 konsulenter og 1 selger til frem mot jul. Send gjerne tips direkte til pal.gran@blinQ.no