6 nye hoder på ett halvt år

Systemintegratøren blinQ som fylte to år 1 mars i år, har så langt i 2018 signert 5 nye ansettelser og har ytterligere flere på vei inn. Med disse ansettelsene styrker selskapet eksisterende fokusområder og får i tillegg kompetanse på nye områder.

For første fulle driftsår, 2017, landet regnskapet på 49,6 millioner i omsetning med positive tall på bunnlinjen. Nå rekrutterer selskapet for videre kraft vekst fremover. Ansettelsene kommer innen ulike fagområder, men alle tett knyttet til selskapets rolle som systemintegratør, forhandler og tjenesteleverandør.

I desember  2017 ble laget styrket med Øivind Flekstad, en infrastruktur konsulent med bred kompetanse innen Microsoft infrastruktur. Øivind har tidligere  arbeidet i EVRY  før han ble  en del av blinQ-teamet.

 

 

 

I april kom 2 nye ansatte til blinQ. Endre Hopsdal, med flere års erfaring fra kontaktsenter-løsninger, for å understøtte satsningen på den skybaserte kontaktsenterløsningen, PureCloud, fra Genesys. Tjenester født i og laget for skyleveranse, sikrer kundene en robust og fremtidssikker kontaktsenterplattform. Endre vil jobbe tett med konsulentteamet innen kommunikasjon hvor det finnes tung kompetanse på Skype for Business/Teams, telefoni, Competella og Cisco samhandling/videokonferanse, foruten Genesys PureCloud.

 

Den andre som ble en del av blinQ-teamet i april er Stig Johansen. Stig har 10 års erfaring fra kopi/print/mfp og skal i blinQ jobbe med produktivitetsløsninger som Microsoft 365, klientløsninger som Client-as-a-Service, kopi/print/mfp og knytningen til dokumentsystemer hos selskapets kunder. Stig kommer til blinQ fra Ditt Kontor.

 

 

I mai kom det ytterligere 2 nye ansatte. Den første er André Ueland som kommer fra Agitec med mange års fartstid som prosjektleder for større prosjekter i offentlig sektor, primært knyttet til sak/arkiv og dokumenthåndtering. André vil foruten nevnte fagområder, jobbe med styrking av selskapets satsning innen strategi/rådgivning på forretningssiden for blinQ sine kunder og hvordan blinQ skal støtte kundene i forestående endringsprosesser. André har tidligere jobbet i Posten Norge og Software Innovation.

blinQ styrker også satsningen innen samhandling, videokonferanse og møteromsløsninger med ansettelsen av Bent Arild Helstrup som startet 2 mai. Bent Arild har mange års fartstid fra Tandberg/Cisco og de siste årene som produktansvarlig/salgsspesialist for videokonferanse, A/V og collaboration i EVRY.

 

 

blinQ styrker videre kompetansen på applikasjonssiden, masterdata og migrering til nettsky-baserte tjenester med ansettelsen av Theepan Karthigesan. Theepan kommer fra Tieto hvor han har jobbet som kundearkitekt. Fra 1 juli er han på plass som Sjefkonsulent i blinQ hvor han vil være en nøkkelsressurs i blinQ sine prosjekter hvor masterdata og forretningssystemer skal leve i en hybrid infrastruktur.

 

Vi har klare vekstambisjoner, men vi skal sørge for at vi ikke mister fleksibilitet og kundefokus på veien. Våre kunder skal nyte godt av vår evne til å snu oss fort og alltid ha oppdatert kompetanse. Så lenge vi fortsetter å styrke laget med personer som deler vår yrkesstolthet og opprettholder fokus på å levere som team, skal vi nok spise markedsandeler fra de store.