Fra 0 til 13 ansatte og 80 kunder på 12 måneder.

team1

1. mars var det 1 år siden første ansatte startet i blinQ og selskapet var operativt. Det har vært 12 måneder med mye jobbing, nye systemer og verktøy som skal på plass og mange partnere det skal tegnes avtaler med. Men først og fremst har det vært 12 måneder med mange oppturer og overraskende få nedturer.

Ambisjonene var høye, men vi var trygge på kompetansen vi hadde med oss. Når vi har så dyktige konsulenter, må det jo bare gå bra. Men, salgsjobben må fortsatt gjøres, tillit må bygges og avtaler signeres, så ingenting skal tas for gitt. Det er med stolthet vi kan se tilbake på de siste 12 måneder og hva vi har fått til. Cirka 80 kunder har fått levert varer, tjenester og løsninger fra oss siden vi startet og vi er på god vei til å skape en anerkjent systemintegratør innen infrastruktur og skytjenester.

I august flyttet blinQ inn i sentrale lokaler ved hjørnet av slottsparken, i Wergelandsveien 7. Vi stortrives med både lokalene og ikke minst å være så nærme våre kunder. Lokalene er også vårt samlingspunkt for felles kompetanseheving, interne workshops for å finne den riktige løsning for hver enkelt kunde og ikke minst for de gode arbeidsmøtene sammen med våre kunder.

Regnestykket for 2016 ble omtrent 23 millioner i omsetning og resultatet ble marginalt lavere enn planlagt, men vi er allikevel godt fornøyd og opplever at vi har god fart inn i 2017. Det eneste området vi har vært mindre fornøyd med, er salg av PC/klient, print og øvrige melk og brød-produkter, her har vi ikke vært flinke nok til å få våre kunder til å samle innkjøpene sine hos oss. Dette kommer vi til å jobbe mer med fremover.

For 2017 budsjetteres det med nesten en tredobling av omsetningen og et sterkt positivt resultat og det jobbes allerede med aktiviteter for å levere over dette nivået. Den tilliten vi opplever å få fra våre kunder styrker oss i troen på at vi har gjort noe riktig og ser veldig frem til fortsettelsen.

I 2017 vil blinQ styrke enkelte satsningsområder, samtidig som nye vil materialisere seg gjennom nye ansettelser. Vi tror en stor andel av våre leveranser i tiden fremover vil være innenfor:

  • Virtuelle arbeidsflater for ordinære brukere og løsninger for tunge grafiske applikasjoner
  • Mobile Device Management
  • Hybride datasenter og multisite høytilgjengelighetsløsninger.
  • Migrering til Office365, Azure og andre skytjenester fra Microsoft
  • Smartere løsninger for møterom og kommunikasjonsplattform (som Cisco Spark, videokonferanse/møterom og Skype-for-Business m/telefoni og sentralbord).
  • Nettverk og trådløsteknologi
  • Sikkerhet- og identitetshåndtering
  • PC/klient-leveranser og Windows 10
  • Smarte løsninger innen print/mfp

Vi i blinQ takker for tilliten så langt og gleder oss til reisen videre. Vi lover å gjøre vårt ytterste for å vise alle våre kunder og partnere at vi er tilliten verdig!