Skjermbilde_blinQ.shopblinQ leverer det meste av maskinvare og programvare til konkurransedyktige betingelser. Vi har både partnersertifiseringer, logistikksystem og gode avtaler på plass. Ta kontakt med en av våre Merkantile Rådgivere for å etablere en kjøpsavtale hos oss, uten forpliktelser.

Leveringsbetingelser knyttet til vareleveranser fra vår handelsløsning http://shop.blinq.no/ 

For konsulentbistand vil våre Merkantile Rådgivere også raskt kunne gi deg våre priser på konsulentbistand etter løpende timer. Prosjekter på fastpris eller målpris krever litt mer av begge parter før vi setter i gang, men gir en god trygghet for begge parter. Vi skal være både edruelige og ærlige – Åpenhet lønner seg.

blinQ leverer både til privat og offentlig sektor, men ikke til privatpersoner. Vi har utarbeidet vår egen avtalestruktur, i hovedsak basert på Statens Standard-avtaler, for å forenkle avtaleprosessen og administrere prosjektavrop innen strukturerte rammer. Vi kan naturligvis også benytte SSA eller IKT-Norges avtaler og vil i de fleste tilfeller ikke ha behov for forbehold i disse avtalene.