«Lunch på Løkka», denne gangen inviterer blinQ og VMware til eksklusivt fagseminar og stiller med den ypperste fagekspertise som vil vise deg ny, revolusjonerende teknologi - VMware NSX

 

NSX

 

Sted: Cantina Paradiso – Københavngata 2, 0553 Oslo

Tid: Torsdag 15/9 kl. 12 – 16

Servering: Burgere og forfriskninger fra The Nighthawk Diner (Kom sulten!)
(Valg av mat kommer i påmeldingsbekreftelse)

På samme måte som VMware virtualiserte servere med vSphere, er VMware med NSX i ferd med å revolusjonere IT bransjen nok en gang.

københavngaten 2

VMware NSX er en komplett plattform for virtualisering av nettverk og sikkerhet, hvor alle funksjoner utføres i programvaren – Software-Defined Networking (SDN).

Software-Defined Datacenter (SDDC) er ikke lenger en fjern visjon. Det er en realitet for mange norske kunder innenfor både offentlig og privat sektor. Når vi snakker om SDDC er teknologi som VMware NSX en meget viktig byggestein. NSX gir stor fleksibilitet, valgfrihet, økt sikkerhet og betydelige besparelser i forhold til tradisjonell nettverks-infrastruktur. Dette gjøres uavhengig av tradisjonell infrastruktur uten bindinger mot maskinvare og løfter nettverksarkitekturen opp til et helt nytt nivå tilpasset dagens krav.

Vi i blinQ ønsker å invitere til et eksklusivt NSX seminar torsdag 15. september klokken 12:00.
Formålet med seminaret er å presentere de ulike mulighetene som ligger innenfor nettverksvirtualisering med hovedvekt på sikkerhet, automatisering og disaster recovery. Seminaret retter seg mot alle som jobber innenfor nettverk og sikkerhet; infrastruktur og datasenter.
Agenda:
12:00 – 13:00 Registrering og mat
13:00 – 13:15 Velkommen v/ blinQ
13:15 – 14:00 NSX v/Marius Holmsen (VMware)
14:00 – 14:15 Pause
14:15-15:30 NSX v/Marius Holmsen (VMware)
15:30 -16:00 Oppsummering v/blinQ

Både VMware og blinQ stiller med topp kompetanse og har satt av tid for spørsmål og uformell drodling. Dette må du ikke gå glipp av.

Arrangementsansvarlig: Aleksander Freberg

Påmelding arrangement

Påmelding til arrangement i regi av blinQ med partnere
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.