Hørt utrykket "Internett har kommet for å bli"? Det samme kan sies om Office365 - men det kan være lurt å lytte til eksperter før ankeret trekkes opp

Office-365-logoOffice 365 gir en fantastisk fleksiblitet for både bedriften, mobile brukere og administrator. Har din bedrift mer enn noen få brukere er det allikevel en del ting som skal adresseres før du flytter alle dine brukere over.

Verdien av de nyeste applikasjonene vil variere fra bedrift til bedrift, men sikring av data, profilhåndtering, tilgang til eksterne og interne systemer og grensene mellom privat og jobb er verdt noen ekstra diskusjoner.

Våre rådgivere vil hjelpe deg med å lage en realistisk implementeringsplan og sørge for at dere tar den riktige beslutning om hvorvidt det skal leveres fra eget datasenter, en service provider med datasenter i Norge, eller fra Microsoft selv.

Har du sprsmål om Office365, Active Directory eller Exchange, skal du snakke med vår Tekniske Prinsipal Ivar

 

Kontakt

Ikke glem lisensiering

blinQ bistår din bedrift med riktig og optimal lisensiering

Våre rådgivere har lang erfaring med å finne riktig lisensmodell/program og bistår deg slik at du både unngår overraskelser og samtidig får glede av smidige lisensmodeller i skyen.
blinQ er Microsoft CSP-partner og kan administrere dine Microsoft sky-lisenser.